Značajan projekat

Jedan od najizazovnijih projekata u istoriji naše kompanije ulazi u sledeću fazu na aerodromu Keln-Bon: veliki provajder paketa proširuje kapacitete svojih visoko automatizovanih sistema za sortiranje i transportne trake do kapaciteta do 190.000 komada na sat. Tu smo sa timom do 160 ljudi za mašinske i elektro instalacije. Pročitajte šta radimo ovde ...

Priče o uspehu

Aktuelne vesti iz sveta SAMONT projekata

ŠAMPIONI RASTA GODINE:

Treći put zaredom SAMONT zauzima vodeću poziciju u nemačkom mašinstvu i postrojenju

Poslovni časopis Focus Business odabrao je šampione u rastu godine - a SAMONT je ponovo tu i ove godine: Zauzeli smo drugo mesto na rang listi industrije: Treći put zaredom smo među 3 najbrže rastuće kompanije u nemačkom mašinstvu i fabričkom inženjerstvu.

Saznajte više

JEDAN OD 130 ...

Naš tim sada ima preko 130 zaposlenih. Jedan od njih je Oliver Bertocco, koji kao školovani električar i nakon praktičnog rada na održavanju kod nas ima rukovodeću poziciju u oblasti montaže elektro sistema. Imamo još interesantnijih poslova - pridružite se našem timu.

Kliknite ovde za naše ponude za posao

Otkrijte
Otkrijte svet projekta SAMONT

Broj naših uspešno realizovanih projekata premašiće 300 u 2022. godini. Pratite tragove ovih aktivnosti i otkrijte uzbudljiv projektni svet SAMONT-a:

Saznajte više