Radna snaga i stručnost za zahtjevne projekte

SAMONT je partner vodećih proizvođača i korisnika tehničkih sistema za automatizaciju logističkih procesa u skladišnim, distributivnim i centrima špedicije, kao i na aerodromima. Raspolažemo sredstvima i znanjem o cjelokupnom „životu“ postrojenja počev od instalacije preko održavanja i servisiranja pa do modifikacije i relokacije.

21

godine iskustva


120

saradnici


500

mreža saradnika


263

realizovani projekti


Cilj: sami oblikujte budućnost

SAMONT je 2001. godine osnovao Jasmin Šarkinović. Odlučio je da se samozaposli kako bi sam krojio budućnost. Odlučno je izgradio kompaniju i razvio je u jednog od vodećih pružalaca tehničkih usluga za montažu i servis intralogističke tehnologije u Evropi.

Sa pouzdanošću, kompetentnošću i orijentacijom na kupca, SAMONT je stekao odličnu reputaciju među proizvođačima i korisnicima transportne i skladišne tehnike. Na osnovu poverenja kupaca u svoj učinak, kompanija kontinuirano raste i uvrštena je u ekskluzivni krug nemačkih šampiona rasta od strane poslovnog časopisa Focus 2020. i 2021. godine.

GLAVNO SJEDIŠTE KOMPANIJE U PADERBORN-U


Sedište kompanije je u Paderbornu u Severnoj Rajni-Vestfaliji. Pored glavne uprave, postoji i montažni i ispitni centar od 3500 kvadratnih metara za funkcionalna ispitivanja transportne tehnike. U planu je izgradnja novog sedišta kompanije na ovoj lokaciji.

kontakt          mapa

POSLOVNICA U BRÜHL-U


Filijala u Brulu osnovana je 2018. Odavde se planiraju i kontrolišu montažni i servisni projekti za poznate proizvođače i korisnike intralogističkih rešenja i razvijaju inicijative za nove ponude usluga.

kontakt          mapa

POSLOVNICA U METTMANN-U


U Metmanu kod Diseldorfa postoji još jedna filijala za planiranje i kontrolu instalacionih projekata u Nemačkoj i inostranstvu od 2020. godine. Pored toga, ovde se postavljaju resursi i infrastruktura za proširenje naših usluga.

kontakt          mapa

Ko je kod nas na pravoj adresi?

OEM (Orgianl Equipment Manufacturer)

iz oblasti transportne i logističke tehnike, kojima je potreban kompetentan partner iz uslužne djelatnosti da postavi njihova postrojenja

 

Generalni izvođači

kojima je potreban pouzdan partner iz sektora uslužne djelatnosti, koji djelimično ili u cjelini izvodi zahtjevne tehničke projekte.

 

Preduzeća za montažu

koja traže u okviru pojedinačnih projekata stručnu dopunu sopstvenih kapaciteta ili kooperaciju u pogledu na specijalni knowhow kojim ne raspolažu.

 

Kupci

koji ne raspolažu sopstvenim radnim snagama za servisiranje svojih postrojenja i traže eksternu stručnu podršku.

 

Šta nas odlikuje – i šta će vaš projekat učiniti uspešnim:

Stojimo u svako doba i na svakom mjestu na raspolaganju

Inteligentni model zapošljavanja SAMONT

Specijalisti su retki, a podnosioce zahteva za montažne projekte sa dugim odsustvima od kuće nije lako pronaći. Rešavanju ovog problema značajno doprinosi inovativni program regrutacije i obuke, koji uključuje traženje kadrova na nemačkom kadrovskom tržištu, kao i ciljane mere za zapošljavanje novih radnika u drugim evropskim zemljama. Aktivno nas podržavaju i odeljenje za strance grada Paderborna i Savezna agencija za zapošljavanje.

Ako želite sigurnost pri
instalaciji i servisiranju:

SAMONT je pravi partner za vas!