Radna snaga i stručnost za zahtjevne projekte

SAMONT je partner vodećih proizvođača i korisnika tehničkih sistema za automatizaciju logističkih procesa u skladišnim, distributivnim i centrima špedicije, kao i na aerodromima. Raspolažemo sredstvima i znanjem o cjelokupnom „životu“ postrojenja počev od instalacije preko održavanja i servisiranja pa do modifikacije i relokacije.

21

godine iskustva


120

saradnici


400

mreža saradnika


263

realizovani projekti


Budućnost ima onaj koji se sam o njoj brine

Nakon 10 godina rada u preduzeću za montažu osnivač i direktor kompanije Jasmin Sarkinović odlučio se 2001. godine da se osamostali. Želja mu je bila da sam upravlja svojom budućnosti. U međuvremenu SAMONT pripada krugu vodećih kompanija iz tehničke uslužne djelatnosti u Evropi.

Zbog pouzdanosti, kompetencije i uslužnosti u poslovanju SAMONT je kod proizvođača i korisnika transportne i logističke tehnike na odličnom glasu. Na osnovu povjerenja kupaca u svoj učinak, kompanija kontinuirano raste i uvrštena je u ekskluzivnu grupu njemačkih šampiona rasta od strane poslovnog magazina Focus 2020. i 2021. godine.

GLAVNO SJEDIŠTE KOMPANIJE U PADERBORN-U


U glavnom sjedištu kompanije u Paderborn-u koordiniše se upravljanje cjelog preduzeća. Na 3500 kvadratnih metara ovdje se takođe nalazi i centar za montažu i testiranje probnih instalacija i za kontrolu funkcionalnosti naših transportnih uređaja.Osim toga tokom ove 2021. godine ovjde će nastati nova centrale naše kompanije.

kontakt          mapa

POSLOVNICA U BRÜHL-U


Otvaranjem naše poslovnice u Brühl-u 2018. godine, preduzeli smo prvi korak u pravcu decentralizacije. Ovdje planiramo i koordinišemo montažne i servisne projekte za renomirane proizvođače i korisnike intralogističkih rješenja a takođe razvijamo i ostvarujemo nove ideje u uslužnom sektoru.

kontakt          mapa

POSLOVNICA U METTMANN-U


U novoj poslovnici, koju smo otvorili 2020. godine u Mettmann-u, pored usluga instalacije i servisiranja logističkih transportnih sistema, našim poslovnim partnerima, koji mora da prebrode kratkoročne teškoće ili kojima je potreban specifični knowhow u ostvarivanju logističkih projekata, nudimo i specifične usluge iz oblasti projektnog menadžmenta u okviru servisiranja.

kontakt          mapa

Ko je kod nas na pravoj adresi?

OEM (Orgianl Equipment Manufacturer)

iz oblasti transportne i logističke tehnike, kojima je potreban kompetentan partner iz uslužne djelatnosti da postavi njihova postrojenja

 

Generalni izvođači

kojima je potreban pouzdan partner iz sektora uslužne djelatnosti, koji djelimično ili u cjelini izvodi zahtjevne tehničke projekte.

 

Preduzeća za montažu

koja traže u okviru pojedinačnih projekata stručnu dopunu sopstvenih kapaciteta ili kooperaciju u pogledu na specijalni knowhow kojim ne raspolažu.

 

Kupci

koji ne raspolažu sopstvenim radnim snagama za servisiranje svojih postrojenja i traže eksternu stručnu podršku.

 

Šta nas odlikuje – i šta će vaš projekat učiniti uspešnim:

Stojimo u svako doba i na svakom mjestu na raspolaganju

Inteligentni model zapošljavanja SAMONT

Nije lako naći stručnjake za montažne projekte koji su spremni da rade duže vremena na terenu. Ured za strance grada Paderborn-a i državni Zavod za zapošljavanje nas kontinuisano podržavaju, tako da smo povisili broj zaposlenih na stalno zapošljavajući radnike iz inostranstva.

Ako želite sigurnost pri
instalaciji i servisiranju:

SAMONT je pravi partner za vas!