samont_header_unternehmen

Dobrodošli u tim SAMONT

Kod proizvođača i kupaca transportne i logističke tehnike SAMONT je na odličnom glasu. Pouzdanost, kompetencija i uslužnost kupcima su najvažniji razlozi za to.

 

Osnovali smo kompaniju u kojoj danas radi 90 stalno zaposlenih i koja pripada među vodeće kompanije iz uslužne djelatnosti za montažu i tehničko servisiranje transortne i logističke tehnike.

 

Ko je kod nas na pravoj adresi?

OEM (Orgianl Equipment Manufacturer)

iz oblasti transportne i logističke tehnike, kojima je potreban kompetentan partner iz uslužne djelatnosti da postavi njihova postrojenja

 

Generalni izvođači,

kojima je potreban pouzdan partner iz sektora uslužne djelatnosti, koji djelimično ili u cjelini izvodi zahtjevne tehničke projekte.

 

Preduzeća za montažu,

koja traže u okviru pojedinačnih projekata stručnu dopunu sopstvenih kapaciteta ili kooperaciju u pogledu na specijalni knowhow kojim ne raspolažu.

 

Kupci

koji ne raspolažu sopstvenim radnim snagama za servisiranje svojih postrojenja i traže eksternu stručnu podršku.

 

Šta nas odlikuje – i šta će vaš projekat učiniti uspešnim:

Jedanput kliknuti je dovoljno za pogled u budućnost:
Videofilm o projektu novogradnje u završnoj fazi.

 

 

Budućnost ima onaj koji se sam o njoj brine

Nakon 10 godina rada u preduzeću za montažu osnivač i direktor kompanije Jasmin Sarkinović odlučio se 1995. godine da se osamostali. Želja mu je bila da sam upravlja svojom budućnosti.

15 godina kasnije SAMONT pripada krugu vodećih kompanija iz tehničke uslužne djelatnosti u Evropi. Pored glavnog sjedišta kompanije u istočnom djelu Westfalije, u Paderborn-u, otvorio je 2018. godine i predstavništvo u Brühl-u.

2020. godine otvorili smo još jednu poslovnicu u Mettmann-u.

Kompanija i dalje raste – to je odlučujući razlog za gradnju novog centra za razvoj i uslužne djelatnosti, čija je gradnja u etapama počela 2020. godine u Paderborn-u.

Ovdje će se pod jednim krovom

  • zajedno raditi na planiranju, upravljanju i podršci SAMONT projekata u zemlji i inostranstvu,

  • biti mogućnosti za razvoj i gradnju djelova postrojenja u svrhu individualnog prilagođavanja skladišnih, transportnih i distibutivnih sistema,

  • biti kapaciteta za predmontažne radove i testiranje postrojenja kao i za pakovanje i transport do gradilišta i

  • biti osnovan centar za školovanje, obuku i daljnje obrazovanje saradnika.

Stojimo u svako doba i na svakom mjestu na raspolaganju

Internacionalni prirast SAMONT –TIMA

Nije lako naći stručnjake za montažne projekte koji su spremni da rade duže vremena na terenu. Ured za strance grada Paderborn-a i državni Zavod za zapošljavanje nas kontinuisano podržavaju, tako da smo povisili broj zaposlenih na stalno zapošljavajući radnike iz inostranstva.