samont__header_leistungen

Iskustvo iz mehanike i elektrotehnike

tako pokrećemo tehniku

Instalacija

Stoje vam na raspolaganju timovi montera i rukovodilac gradilišta za realizaciju tehnologije transporta kontejnerima i paletama, tehnika sortiranja linija i loopsorter, sistem transporta prtljaga, power-and-free-postrojenja, skladišna tehnika i tehnika korišćenja skladišnih polica.

Shipping, logistik-usluge, slanje paketa, aerodromi, proizvođači automobila, distributeri, prehrambena industrija – svima je neophodno da se materijal kvalitetno transportuje bez zastoja.

 

Dinamika digitalizacije i online poslovanje zahtjevaju efikasna rješenja sa inteligentnom tehnikom za transportne sisteme, sisteme sortiranja i raspodjele.

Mi instaliramo i servisiramo takva postrojenja. SAMONT ima mrežu visokokvalifikovanih stručnjaka za montažu, stručnjaka za mehaniku i elektriku kao i stručnjake kojima su nove tehnologije kao što je fiberglas (staklena vlakna) vrlo dobro poznate, isto tako kao i mjerenje i ispitivanje elektičnih postrojenja u skladu sa VDE normama ili korišćenje industrijske komunikacije po BUS sistemu.

 

Zadovoljavamo visoke zahtjeve u odnosu na vremensku komponentu i kvalitet usluga na osnovi dugogodišnjeg rada i iskustva ali i angažmana našeg tima, koji iz dana u dan radi da zadovolji poslovne partnere.

Instalacije su glavna oblast rada SAMONT-a

Specijalisti za instalacije svih vrsta postrojenja transportne i tehnike sortiranja.

 

Timovi stručnjaka “po mjeri” za svaki projekat.

 

Sve montažne usluge od prvog plana do završetka radova izvodi isti tim ljudi.

 

Isporuka Resale-tehnike (upotrebljenih uređaja) kao na primjer razvodni ormari, elektromaterijal ili ograde po želji poslovnih partnera.