samont_industrieanlagen_service_und_wartung

Sjmetnje i zastoj sprečiti

Ovako ostaje tehnika u pokretu mobilna tehnika

Servis & održavanje

Planiranje i sprovođenje inspekcija i održajnih radova postrojenja, opravke, remontni radovi, izmjena istrošenih djelova kao i retrofit mjere (mjere modernizacije).

Zastoj i neplanirani prekid rada postrojenja zbog raznih sjmetnji može vas mnogo koštati. Postrojenja su samo tad profitabilna ako su u pogonu. Funkcionalnost vaših tehničkih postrojenja je zato naš glavni cilj.

Naši saradnici vrše servisiranje i održavanje postrojenja za transport, sortiranje i skladištenje u predviđenim intervalima i kod proizvođača i kod kupaca. Garantujemo vam brzu opravku svih kvarova, mjenjamo istrošene djelove kad je to potrebno ili u okviru remontnih radova i modernizujemo vaša postrojenja (retrofit mjere).

Naš cilj je da uopšte ne dođe do prekida rada postrojenja. Ako se to ipak desi, brzo smo na licu mjesta da bi što pre otklonili kvar.

Proizvođači i kupci mogu koristiti naše usluge servisiranja i održavanja ili djelimično ili u cjelosti, u slučaju kvara ili da bi prebrodili kratkoročno nastale probleme u pogonu.

Svejedno koji razlog imate: SAMONT servisiranje i remont omogućavaju da vam vaša postrojenja stoje bez prestanka i sjmetnji na raspolaganju.