samont__header_referenzen

Od jednog metra do 16 kilometra – sve je moguće

Kompetencija u oblasti svakog transportnog puta

Ovim poslom se bavimo već 25 godina. Preko 180 uspješno realizovanih projekata. Od jednog metra do 16 kilometra transportne trake. Tako smo stekli neprocenjivo iskustvo i znanje: iskoristite to.

Instaliramo, održavamo, modifikujemo, demontiramo i remontiramo transportna, skladišna i postrojenja za sortiranje u preduzećima od početnog slova A kao Amazon, preko U kao UPS do Z kao Zalando. Naše iskustvo je ogromno: početi od projekata postavljanja „konveja“ – gumenih traka za transport prtljaga na aerodromima u Amsterdamu, Istanbulu, Cirihu i Kairu pa do podrške montaže jednog fleksibilnog sistema za transport i sortiranje u okviru batsch-processinga u obimu do nekih 300.000 naloga dnevno za jednu internacionalnu onlajn- trgovinsku kompaniju.

 

Bili smo takođe traženi partneri prilikom implementacije jednog sistema za komisioniranje i transport u automatiziranom distributivnom centru jedne evropske trgovine na veliko auto gumama. Takođe smo učestvovali u instalaciji automatskog postrojenja za sortiranje kojim je transportovano 4000 kartona po satu u distributivnom centru jednog vodećeg Third Party Logistics Provider. Ovo su neke od mnogobrojnih referenci koje svjedoče o našoj kompetenciji.

 

Ako želite da saznate više o našim poslovnim referencijama, možemo vas rado detaljno informisati – pošaljite nam jednostavno jedan mejl ili nas nazovite.